Kierrätä kanssamme

Kierrätyksestä on noussut suuri haloo viime vuosien aikana. Ja ihan syystä. Tiesitkö että maapallon ihmiset tuottavat yhdessä vuosittain 2,1 miljoona tonnia päivittäis jätettä. Ja suomi kuuluu niihin maihin jotka tuottavat liian paljon muovijätettä, ilman riittävää kierrätyskykyä käsitellä jätemääriä. Muovikierrätys on suomessa hyvin nuori käsite, verrattuna vaikka pahviin tai metalliin jota olemme kierrättäneet jo pitkään. Onneksi muovinkierrätyksestä tulee kokoajan helpommaksi seki. Tässä artikkelissa haluamme nosta esille muutaman jutun, joka helpottaa kauppamme tuoteiden tyhjien pullojen ja pussien kierrätyksessä.


Shampoo sekä nestemäisen pyykinpesuaineen purkit ovat helpot. Kun huomaat ettei purnukasta enää tule tarpeeksi tuotetta annosteltavaksi, kaadat pulloon haaleaa vettä ja ravistat kunnolla. Sen jälkeen voit käyttää hyvin tuotetta kuin normaalisti. Toista prosessi muutaman kerran. Näin saat suurimman osan tuotetta käyttöön ja pullo peseytyy samalla. Lopuksi otat korkin pois ja käyt kevyesti tiskiharjalla pulloa vielä läpi jos on tarve. Ota huomioon että muovipakkaukset tulisi olla TÄYSIN puhtaat kierrätykseen mentäessä, muuten ne joutuvat sekajätteeseen.

Tuotteet kuten vartalovoiteet ja kasvonaamiot, jotka ovat rasvaisemmat ovat hieman hankalammat saada puhtaaksi käyttämättä paljon lämmintä vettä. Purkkeja voi hyvin vaikka veitsellä leikkaa kahtia, näin saat kaavittua sormella melkein kaiken ylijäämän pois. Lopuksi voit puhdistaa purkin sisältä haalealla vedellä.

Patchin laastari paketit menee semmoisenaan pahvikierrätykseen, kuten Natureten tiski- ja pyykinpesuaineiden pussit.

Lähetyksesi saapuu suurimmalaa todennäköisyydellä pahvilaatikossa, joka on teipattu paperisella teipillä, joten voit laittaa laatikon teippeineen pahvikierrätykseen. Tarvittaessa lähetystä on täytetty paperilla, pahvilla tai muovilla, jotka voivat laittaa sellaisenaan omaan kierrätys laatikkoonsa. 

Kiitos että otat huomioon tulevaisuutemme ja kierrätät kanssamme.

Kierrätä kanssamme 1

Jätä kommentti

Tuote lisätty koriin.
0 nimikettä - 0,00