Luotettava aurinkosuoja

Muista aurinkosuoja

Kesä on täällä: aurinko paistaa ja huomaa että energiaa on taas enemmän. Mielellään oleskelee ulkona näin kauniina päivinä. Kannattaa kuitenkin huomioida, että UV säteily on etenkin näin alkukesästä hyvin voimakasta. Varsinkin lapsia on hyvä alkaa jo suojaamaan, ja kyllä, myös meitä aikuisia. Auringolla on monia hyviä vaikutuksia, mutta mikäli siitä nauttii liikaa, myös paljon negatiivisia.

Luotettava aurinkosuoja 1

Kaikki ovat varmasti kuulleet että liika auringolle altistuminen, ja varsinkin palanut iho, edistää ihosyöpää. Kyllä, UV-säteily aiheuttaa DNA-vauriota iholle, ja palamista kannattaa varoa. Kirjoituksen lopussa on muutama hyvä kirjoitus UV-säteilystä ja miksi olisi hyvä suojautua siitä kunnolla. Vaatteilla on hyvä aloittaa suojaaminen. Ensisijainen auringolta suojaus tulisi suorittaa, etenkin lapsila, vaatteilla sekä asusteila, eikä niinkään aurinkosuojilla. Silloin kun ei enää voi ihoaan suojata vaatteilla, niin olisi hyvä valita mahdollisimman voimakas aurinkosuoja aluksi, ja pienentää kerrointa sitä mukaan kun iho siihen tottuu. Toisilla on hyvä olla 50 suojakerroin koko ajan, erityisesti pienillä lapsilla ja herkkäihoisilla, jotka palaavat herkästi.

Markinat ovat täynnä aurinkosuojia, jokainen lupaa jotakin hienoa. Todellisuudessa kuitenkin harva on tuonut markkinoille tuotteita, jotka ovat ok meille sekä luonnolle. Tapetilla on ollut viime aikoina nanopartikkelit, jotka tuhoavat korallit. Lisäksi harvan tuotteen raaka-aineluettelo on sellainen,että sitä haluaisi laittaa iholleen. Minulla itselläni on 3-vuotias tytär ja tutkin tunti tolkulla aurinkosuoja-tuotteita, ja erillaisia testejä jotka kertoivat totuuden tuotteiden takana. Harvalla tuotteella kuitenkaan ei ollut luvattua suojakerrointa, eivät olleet hajusteettomia, jotka soveltuvat myös herkälle iholle. Lisäksi todella moni tuote tukki ihohuokosia ja jää ihon pinnalle kelmuksi, ja ovat hyvin vaikeita saada pestyä pois. Ja tämän kaiken lisäksi monet ovat haitaksi luonnolle.

Törmäsin etsinnöissäni EVY technology aurinkosuoja tuotteisiin, halusin heti niitä kokeilla. Yhden kesän käytimme tyttäreni kanssa lasten 30 suojaa. Lisäksi olimme viikon Menorkalla nauttimassa auringosta syyskuussa. Selvisimme molemmat kesästä ja reissusta hyvin. En saanut kertaakaan aurinkoihottumaa, mikä on ihme, koska yleensä alkukesästä jo iho reagoi. Silmäni eivät vuotaneet tai kirvelleet. Tyttäreni suostui käyttämään aurinkosuojaa, mikä yleensä on hänen mielestään aivan hirvittävä ajatus, ja levitti sitä jopa itse koska koostumus on niin ihanan kermaisa. Ja mikä tärkein, kumpikaan ei palanut, iho ei edes alkanut punoittamaan kertaakaan.

Luotettava aurinkosuoja 2

EVY technology aurinkosuojien monen ominaisuuksien takia tuote on ylivoimainen markkinoilla. Tuote levittyy sulavasti ihon ylimpään kerrokseen eikä jää ihon pinnalle, tämän takia suoja pysyy pitkään, vaikka uit tai pyyhit itsesi pyyhkeellä. UVA- ja UVBsuojan lisäksi tuotteet suojaavat ihoa myös tuulelta, vedeltä, kloorilta, levältä ja saippualta. Tuotteet ovat säilöntäaineettomia ja hajusteettomia. Koska ne ovat suunniteltu herkälle sekä todella herkälle iholle, tuotteita suositellaan myös heille jotka kärsivät aurinko -allergiasta tai -ihottumasta. Lisää ominaisuuksista voi lukea täältä https://www.evytechnology.com/en/about-evy/

Suosittelen lämmöllä EVY technologyn tuotteita, niistä ovat tulleet luotto tuotteitani. Kasvoille tarkoitettua aurinkosuojaa käytän vuoden ympäri, koska se suojaa hyvin herkkää ihoani myös talvella sekä kevään pölyisinä aikoina. -Heidi-

Jätä kommentti

Tuote lisätty koriin.
0 nimikettä - 0,00