Mikä shampoo

oikean_shampoon_valinta

Shampoo, varmasti yksi käytetyimmistä arjen tuotteista! Hajusteettoman arjen kaikki shampoot ovat hajusteettomia ja ovat todettu ominaisuuksiltaan hyväksi.

Monella meillä suomalaisella on herkkä tai kuiva hiuspohja ja syy siihen voi piiletä monessa asiassa. Asioita, jotka voivat vaikuttaa siihen, ovat mm. Suomen vaihtelevat vuodenajat, kovat ilmastointilaitteet työpaikoilla, stressi sekä muotoilutuotteet, mitkä eivät peseydy helpolla pois hiuksesta. Aivan kuten meidän iho, myös hiuspohja tarvitsee kosteutta. Mikäli hiuspohja on herkkä tai kuiva, tarvitsee se erityiskohtelua sekä kosteutta. Jos hiuspohjasi tuntuu kipeältä tai kuivalta, kannattaa valita tuote, mikä pesee hellävaraisesti ja hoitaa samalla (esim. Zenz Organic Pure no.1 tai Erisanin hoitava shampoo).  Hyvä muistisääntö on myös, että hiukset pestään perusteellisesti, eikä mennä kosteilla hiuksilla nukkumaan.

Mikäli hiuspohjasi on kunnossa, voit lähestyä asiaa hiusten muun tarpeen tai rakenteen mukaan. Jos kaipaat hentoihin hiuksiin volyymiä ja rakennetta kannatta valita DS volume shampoo, sillä se antaa tuuheutta hiuksiin tekemättä niistä pöyhkeitä tai sähköisiä. Tähän lisäisin vielä, että DS volume hoitoaine on mitä mahtavin tuote vähentämään hiusten sähköisyyttä talvella!

Zenz Organic Pure no.1, Erisan tai DS Color shampoo sopivat hyvin luonnonkiharoille tai taipuisille hiuksille, koska ne tarvitsevat hellävaraisempaa ja kosteuttavampaa pesua.

Lyhyesti vielä meidän shampoo valikoimasta ja tuotteiden ominaisuuksista:

  • Zenz Organic Pure no1 on todella hellävarainen mutta tehokas shampoo. Rauhoittaa ja hoitaa hiuspohjaa sekä pehmentää hiusta. Sopii myös perheen pienimmille, eikä kirvele silmissä. Tuote ei sisällä turhia raaka-aineita, joten käytäthän sitä maltillisesti. Vaahtoaa vähemmän kuin ”normaalit shampoot”.
  • LV-Shampoot ovat hyviä ”perus shampoita”, mitkä sopii koko perheelle.
  • Erisan Kosteuttava Shampoo herkälle ja kuivalle hiuspohjalle. Sopii koko perheelle. Parabeeniton.
  • Urtekram No Perfume shampoo, mikä sopii koko perheelle.
  • DS Volume Shampoo antaa tuuheutta ja hieman rakennetta hiuksiin. Täydellinen sähköisille, hennoille hiuksille. Ei tee hiuksista karheita.
  • DS Color Shampoo on valmistettu värjätyille hiuksille, ylläpitämään väriä ja lisäämään kiiltoa. Tuote sopii myös erinomaisesti karheille tai luonnokiharalle hiukselle. Ei sisällä sitruunahappoa.
  • DS Blond Shampoo vie hiuksesta pois tehokkaasti ei toivottua keltaisuutta. Täydellinen kirkastamaan vaaleita ja valko/harmaita hiuksisia. Ko. shampoolle olisi hyvä olla jokin muu ”normaali” shampoo kaverina, jotta voit vaihdella käyttöä niiden välillä. Näin ollen välttyy siltä, että hiuksiin kertyy liikaa taittopigmenttiä mikä muuttaa hiusta mattamaiseksi.
  • DS Mineral Removing Shampoo syväpuhdistaa hiusta tehokkaasti. Tätä shampoota voi myös käyttää kuurina, mikäli hiukset tuntuvat kiillottomilta tai jäykiltä. Näin ollen saat puhdistettua hiukset muotoilutuotteista, mineraaleista ja pölystä, sekä hiuksesi tuntuvat taas eloisemmilta ja vahvoilta. HUOM! Ennen kuin käytät tuotetta, lue huolellisesti käyttöohjeet. Käyttöohjeet löydät kätevästi joko suoraan tuotteesta tai verkkokauppasivustoltamme.

Shampoota ei kannata myöskään käyttää liikaa, se on tuotteen haaskausta. Oikea määrä vaihtelee hiuslaadun ja määrän mukaisesti. Sanoisin että parasta on aloittaa pienellä määrällä tuotetta, noin kolikon verran, ja lisätä tarvittaessa. Varsinkin jos sinulla on lyhyet ja hennot hiukset, et missään nimessä tarvitse enempää. Muistathan myös kastella hiukset kunnolla ennen shampoon käyttöä saadaksesi tuotetta levitettyä parhaiten kaikkialle.

 Muistathan, ettei shampoon tarvitse vaahdota toimiakseen!

Yksi kommentti artikkeliin ”Mikä shampoo”

Jätä kommentti

Tuote lisätty koriin.
0 nimikettä - 0,00