Toimitusehdot ja -kulut

Toimitus- ja maksutavat

Toimitus

  • Matkahuolto 4,90€ noutopaketti 
  • Kotiinkuljetus 11,00€ 
  • Nouto ilmainen
  • Toimitus alue suomi
  • Toimitusaika 2-4

Maksutavat:

Pankkien verkkomaksu.  Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Säästöpankki, Oma Säästöpankki, POP Pankki, Aktia, Handelsbanken, Ålandsbanken ja S-Pankki.

Korttimaksut: Visa, Visa Electron, Mastercard, American Express, Eurocard, Diners  Club ja JCB.

Mobiilimaksut: Mobilay.

Lasku- ja osamaksupalvelut : Collector ja Jousto

Paytrail Maksuehdot: Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.
Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
www.paytrail.com

TOIMITUSEHDOT:

Hinnat

 -Tuotteiden hinnat ovat ilmoitettu euroissa ja sisältävät arvonlisäveron.

– Toimituskulut sisältävät posti- ja pakkauskulut sekä arvonlisäveron.

– Pidätämme oikeuden hintojen muutoksiin.

Tilaus  ja maksuvahvistus

Kun olemme vastaanottaneet tilauksesi, lähetämme sinulle välittömästi  tekstiviestillä tai sähköpostilla tilausvahvistuksen, josta näkyvät tilaustietosi. Tarkasta aina tilausvahvistuksen sisältö ja jos sinulla on kysyttävää, ota heti yhteyttä asiakaspalveluumme. Säästä tilausvahvistus mikäli joudut ottamaan yhteyttä asiakaspalveluun, pidä myös asiakasnumerosi tai tilausnumerosi saatavilla. Tarkasta aina, että paketin sisältö täsmää tilausvahvistuksessa olevien tuotteiden kanssa.

Toimitustavat:

Nouto:

Tilaus noudetaan osoitteesta

Co/Frissan Yläportti 4 , 02210  Espoo

Ilmoitamme sähköpostitse, kun tuotteet ovat noudettavissa.

Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon pakettipisteistä: 

Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpään tai valitsemaasi Matkahuoltoon, Matkahuolto-asiamiespisteeseen tai Matkahuollon Pakettipisteeseen. Vastaanottajalle ilmoitetaan  sähköpostilla, kun tilaus on noudettavissa

Kotiinkuljetus: 

Toimitus suoraan kotiovellesi sovitusti. Lähetys toimitetaan ilmoittamaasi osoitteeseen arkipäivisin.

Palautus

Tilauksien ja tuotteiden tarkastaminen sekä palautus oikeus

Tarkistathan aina toimituksen heti sen saatuasi. Mikäli tuote on kadonnut tai vioittunut kuljetuksen aikana tai se ei muuten vastaa tilaustasi tai  on virheellinen,sinun tulee ilmoittaa asiakaspalveluumme viimeistään 14 päivän kuluessa.Viallisille tuotteille annamme 14 päivän palautusoikeuden. 

Ota yhteyttä 

Asiakaspalvelu: info@hajusteetonarki.fi 

Puhelin:0449366635

Tuotteen toimittaminen:

Tilaukset toimittaa Matkahuolto . Toimitus maa Suomi. Tilaaja voi valita toimitusosoitteeksi ja vastaanottajaksi muun kuin oman osoitteensa. Asiakas vastaa siitä, että hänen tilauksellaan ja asiakastiedoissaan antamansa tiedot ovat oikein

Saatavuus ja toimitusaika:
Verkkokaupassa ostokoriin siirrettävissä oleva tuote on varastossa. Toimitusaika on tavallisesti noin 2-4 arkipäivää. Huom! kampanjat sekä yleiset juhlapäivät voivat vaikuttaa toimitusaikaan.

Lunastamaton paketti :
Lunastamatta jättäminen ei ole sama asia kuin palautus tai peruutus. Lunastamatta jätetystä paketista, josta ei ole tehty erillistä peruutusilmoitusta, perimme toimituskustannukset.:

Tuote lisätty koriin.
0 nimikettä - 0,00