Daily Repair Mousse

EVY technologi Daily repair mousse suojaa ihoa tehokkaasti ulkoisilta ärsykkeiltä. Tuote imitoi ja vahvistaa ihon luonnollista suojakerrosta, estäen kosketus allergiaa, kuivaa ihoa sekä ihottumia. Kosteuttaa tehokkaasti ja auttaa ihoa ylläpitämään kosteuttaan. Sopii myös heille jotka ovat jatkuvasti kosketuksissa siivousaineiden tai muiden ärsyttävien aineiden kanssa. Imeytyy nopeasti eikä tuki huokosia.

Ei sisällä säilöntäaineita tai hajusteita. 1o0ml.

synteettinen

5.00 viidestä
(2 tuotearviota)
Ale!

21,00

Varasto loppu

KÄYTTÖ

Levitä iholle ennen kosketusta kosteuden tai ärsykkeiden kanssa. Ravista pullo hyvin ja käännä se ylös alaisin. Paina suuttimella vaahto pullosta. Lisää tuotetta säännöllisesti, 4-6 tunnin välein. Jatka hoitoa vaikka oireet loppuvat.

Vältä tuotteen joutumista silmiin. Älä käytä tuotetta rikkinäisellä iholla. Jos iho oireet eivät häviä kuurin loputtua, ota yhteyttä lääkäriisi. Älä käytät tuotetta jos olet allerginen jollekin tuotteen raaka-aineelle.

INCI

Urea. Propylene Glycol. Butane. Stearic Acid. Palmitic Acid. Caprylic/Capric Triglyceride. . Isobutane. PVP. Isobutane.Propane. . Glycerin. Polysorbate 20. Triethanolamine. Allantoin. Tocopheryl Acetate. Dimethicone. 100ml.

2 arviota tuotteelle Daily Repair Mousse

  1. 5 viidestä

    Gunilla Morelius (varmistettu kirjoittaja)

    Aivan ihana voide, sopii koko keholle. Imeytyy tosinopeasti ja tuntuu hyvältä. Kuivat, kovat kantapäät ovat nyt pehmeät eikä uutta ihoa kasva niin nopeasti.

  2. 5 viidestä

    Gunilla Morelius (varmistettu kirjoittaja)

    Vihdoin löysin avun kuiviin halkeileviin kynsinauhoihin. Olen kokeillut vaikka mitä erikoistuotteita ilman tuloksia. Tämä voide tehoaa ja kädet näyttävät hyvinhoidetuilta eikää käsien sisäpuoli tunnu hikiseltä ja tahmealta.

Lisää arvio