Daily Tan Activator

EVY technologi Daily tan activator kiihdyttää, syventää ja pitkittää ihon rusketusta. Kestää noin viikon ennen kuin vaikut on näkyvää, johtuen ihon kykystä tuottaa melatoniinia.

Tämä ei ole itseruskettava tuote. Resepti imitoi ja vahvistaa ihon suojakerrosta, estää ihon kuivumista ja valmistaa ihoa kesä aurinkoa varten. Tuote sopii kaikille ihotyypeille, ei tuki ihohuokosia ja toimii erittäin hyvin meikin alla.

Ei sisällä hajusteita tai säilöntäaineita. 150ml.

synteettinen

22,90

Varastossa

KÄYTTÖ

Parhaimman lopputoloksen saamiseksi, aloita tuotteen käytöä viikkoa ennen auringon ottoa. Jatka tuotteen käyttöä koko sen ajan kun olet auringossa.

Ravista pulloa hyvin, käännä pullo ylös alaisin, näin kaasu ei pääse karkaamaan. Yksi kädellinen tuotetta on riittävä määrä aikuisen koko kädelle. Levitä tuotetta tasaisesti ja odota kunnes tuote on kuivunut, ennen uimista. Vältä tuotteen joutumista silmiin. 

Pitkittääkseen rusketusta, jatka tuotteen käyttöä vielä muutaman viikon auringonoton jälkeen, tai pidempään. HUOM! Tuote EI sisällä UV suojaa. 

INCI

Aqua. Butane. Propylene Glycol. Caprylic/Capric Triglyceride. Shea Butter Ethyl Esters. Stearic Acid. Palmitic Acid. Isobutane. PVP. Hexylene glycol. Propane. Polysorbate 20. Glycerin. Triethanolamine. Dimethicone. Alanine. Aspartic acid. Glutamic acid. Allantoin. Dextrin. Sucrose. Glucose. Fructose. Panthenol. Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder. Cucumis Melo (Melon) Fruit Extract. Dihydroxy Methylchromonyl Palmitate. Tocopheryl Acetate. Hydrolyzed Silk. Hydrolyzed Collagen. Hexyl nicotinate. Urea. Citric Acid. 150ml.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Daily Tan Activator”