Dry Deo

Olivia Klein Dry Deo on erittäin hienojakoinen jauhedeodorantti, joka levittyy iholle silkkisen pehmeästi ja saa aikaan luonnollisen sekä pitkäkestoisen suojan hikoilua ja hienhajua vastaan. Dry Deo sitoo itseensä tehokkaasti kosteutta, rauhoittaa herkästi reagoivaa ihoa ja tasapainottaa ihon pH-arvoa. Jauhe soveltuu erinomaisesti myös jalkojen, nivustaipeiden ja käsien hikoiluhoitoon. Hiuspuuterina käytettynä Dry Deo sitoo itseensä hiusten ja hiuspohjan rasvaisuutta, tehden hiuksista ilmavamman ja tuuheamman näköiset.

luonnollinen

5.00 viidestä
(1 tuotearvio)

7,90

Varasto loppu

KÄYTTÖ

Suosittelemme, että varmistat tuotteen soveltuvuuden ihollesi ennen ensimmäistä käyttökertaa. Vältä tuotteen käyttöä välittömästi ihokarvojen poiston jälkeen. Dry Deo ei sovellu rikkoutuneelle iholle, eikä kaulalle tai kasvojen iholle.

VARTALOALUEIDEN HIKOILUHOITO

Käytä jauhedeodoranttia vain puhtaalla ja kuivalla iholla. Ota pieni määrä jauhedeodoranttia napauttamalla purkkia varovaisesti ja levitä kevyesti hieromalla. Lisää tarvittaessa. Pese hoitoalue aina ennen tuotteen lisäämistä.

JALKOJEN JA NIVUSTEN HIKOILUHOITO

Pese ja kuivaa jalat huolellisesti, erityisesti varpaiden väleistä. Ota pieni määrä jauhedeodoranttia ja levitä sitä jalkapohjaan ja varpaiden väleihin. Lisää tarvittaessa.

VOIDEDEODORANTTINA KÄYTTÖ

Lisää pieni määrä jauhedeodoranttia kosteusvoiteeseen. Levitä suoraan puhtaalle ihoalueelle ja anna kuivua ennen pukeutumista.

HIUSPUUTERINA KÄYTTÖ

Pese kädet, jotta käsissä oleva rasva ei tartu hiuksiin. Levitä pieni määrä jauhedeodoranttia hiusten juureen ja lisää tarvittaessa. Jätä hetkeksi vaikuttamaan. Harjaa ylimääräinen jauhedeodorantti pois hiuksista.

INCI

Natriumbikarbonaatti (ruokasooda), Maissitärkkelys, Ruususavi, Allantoiini (kasviperäinen), Pantenoli (B5-provitamiini), Aloe veran lehtijauhe, Sinkkioksidi (800 nm), Askorbyylipalmitaatti (C-vitamiiniesteri)

100% luontoperäisiä ainesosia

1 arvio tuotteelle Dry Deo

  1. 5 viidestä

    Susan Aliu

    Olen kokeillut paljon erilaisia dödöjä, ja tämä on ollut ainoa joka on OIKEASTI toiminut. Olen voinut luottaa että kun pyöräilen töihin, ei tarvitse pelätä hienhajua 🙂
    Käyttöohjeessa lukee että levitä pieni määrä kosteusvoiteeseen, mutta itse olen käyttänyt vaan suoraan sellaisenaan ilman mitään voiteita ja se on toiminut täydellisesti. Levittyy silkkisen pehmeästi ja tasaisesti.

Lisää arvio

Kerro myös kavereille!

Share on facebook
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

Muut ostivat myös