Naturette Eko konetiskijauhe 500 G

Naturette Eko konetiskijauhe on ympäristöystävällinen valinta. Tuote valmistetaan käsin Mänttä-Vilppulassa kestävää kehitystä noudattaen. Tämä tuote ei sisällä myrkyllisiä syövyttäviä aineita tai kirkasteita, jonka johdosta on tärkeää huuhdella ja esipestä astiat tarvittaessa.

 • Ei sisällä klooripitoisia valkaisuaineita,  väriaineita, silikoneja,  eikä parabeeneja
 • Sopii kaikkiin kotitalouksien astianpesukoneisiin
 • Ei jätä myrkyllisiä jäämiä astioihin
 •  Poistaa tehokkaasti likaa
 •  100% biologisesti hajoava

 

luonnollinen

4.50 viidestä
(2 tuotearviota)
Ale!

8,34

Varasto loppu

KÄYTTÖ

Huuhtele ruoantähteet astioista ennen pesua. Annostele jauhetta koneen pesuainelokeroon tavallisen likaisille astioille 1 ruokalusikallinen (15g) ja erityisen likaisille astioille 2 ruokalusikallista (30g). Pestessä paljon lasiastioita, suositellaan käytettävän huuhtelukirkastetta, esimerkiksi etikkaa, mikäli se soveltuu käytössä olevalle tiskikoneelle. Ei sovellu hopealle, kristallille tai käsinmaalatulle posliinille.

 

INCI

Sodium Carbonate (pesusooda), Sodium Bicarbonate (ruokasooda), Magnesium Sulphate (epsom suola), Citric Acid (sitruunahappo), Organic Vinegar (luomu väkiviinaetikka)

2 arviota tuotteelle Naturette Eko konetiskijauhe 500 G

 1. 4 viidestä

  Heidi (varmistettu kirjoittaja)

  Pidän todella paljon. Olen uskaltanut käyttää pienissä määrissä käsitiskissä pestessä uuni astioita, toimii todella hyvin. Huomasin että pesutulos on samea jos pesuohjelma käyttää “haalea” vettä.

 2. 5 viidestä

  Mummu (varmistettu kirjoittaja)

  Ihanaa että löytyi tällainen konetiskiaine. Olen tyytyväinen pesutulokseen ja aineen koostumukseen, luontoystävällinen ja myrkytön.

Lisää arvio