Naturette Pyykkietikka Original 500ml

Naturette Pyykkietikka Original on monikäyttöinen, biohajoava ja täysin luonnollinen huuhteluaine. Tuote ei kuormita ympäristöä ja on turvallinen käyttää myös kaikenikäisten lasten vaatteisiin.

  • Raikastaa ja kirkastaa pyykin.
  • Pehmentää pyykin aloe veran avulla.
  • Poistaa kellastumat ja hajut.
  • Poistaa pesuainejäämät ja kalkkisaostumat.
  • Vähentää nukkaantumista ja sähköisyyttä.
  • Desinfioi ja puhdistaa samalla pesukoneen.
  • Eläintaloudessa korvaamaton, se vähentää karvojen tarttumista tekstiileihin.

Pyykkietikkaa voidaan käyttää monipuolisesti myös  siivouksessa, esimerkiksi koville pinnoille, kuten kylpyhuoneen kaakeleille ja pesualtaille, sekä peilipinnoille. Vinkki! Kokeile pestä myös lattiat tällä.

 

luonnollinen

Ale!

11,90

Varasto loppu

KÄYTTÖ

Käyttö huuhteluaineena: Mittaa 1-3 rkl pyykinpesukoneen huuhteluaineelle tarkoitettuun lokeroon. Käytä vain huuhteluaineen sietäville tekstiileille.

Käyttö tekstiilien raikastamiseen: Mittaa suihkepulloon 1 osa pyykkietikkaa ja 9 osaa vettä. Suihkuta tekstiilille.

Käyttö kuivausrummussa: Laimennetaan suihkepulloon noin 1 osa pyykkietikkaa ja 9 osaa vettä ja suihkutetaan kosteisiin tekstiileihin kuivausrummussa.

Käyttö silityksessä: Suihkepulloon laimennetaan noin 1 osa pyykkietikkaa ja 9 osaa vettä ja suihkutetaan silitettävälle tekstiilille ennen silittämistä.

Käyttö siivouksessa: Pyykkietikkaa voidaan käyttää monipuolisesti siivouksessa. Se ei jätä tahroja, desinfioi, kirkastaa ja poistaa hajut. Laimenna pyykkietikkaa suihkepulloon 1 osa pyykkietikkaa ja 9 osaa vettä ja suihkuta puhdistettavalle pinnalle. Lopuksi pyyhi rätillä. Voidaan käyttää myös koville pinnoille, kuten kylpyhuoneen kaakeleille ja pesualtaille, sekä peilipinnoille. Vinkki! Kokeile pestä myös lattiat tällä.

INCI

 Luomu väkiviinaetikka 5-<10%, luomu stabiloitu Aloe vera geeli (Aloe vera geeli 99,7%), Aqua, C-vitamiini (aloen säilöntäaine), luonnollinen sitruunahappo (aloen säilöntäaine)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Naturette Pyykkietikka Original 500ml”

Kerro myös kavereille!

Share on facebook
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

Muut ostivat myös