Naturette Suolasaippua 120 G

Naturette Suolasaippua on upean ihon salaisuus, joka sopii erilaisille ihotyypeille päivittäiseen pesuun. Saippuasta saavat avun niin kuiva ja herkkä ihoiset, kuin rasvaiset ja akneen taipuvaiset ihotyypitkin. Suolasaippua desinfioi ja puhdistaa ihoa, samalla hellästi kuorien. Suolan on sanottu myös helpottavan kutinaa, ihottumia ja psoriaasista. Suolasaippuan sisältämä aloe veraa  auttaa vähentämään ihotulehduksia, helpottaa aknea ja sitoo kosteutta iholle.

Suola auttaa vähentämään epäpuhtauksista aiheutuvia iho-ongelmia, esimerkiksi mustapäitä ja näppyjä. Antibakteerinen himalajan suola auttaa myös neutraloimaan iholla olevia bakteereja, jotka aiheuttavan hien hajua.

 

luonnollinen

Ale!

7,26

Varastossa

TIEDOT

Naturetten suolasaippua voidaan käyttää tavallisen saippuan tapaan. Suolasaippua sisältää Aloe veraa, joka sisältää paljon hoitavia entsyymejä, antioksidantteja ja puhdistavia ominaisuuksia. Aloe vera sisältää myös glykosaminoglykaania, mikä sitoo kosteutta iholle.

Suolasaippua ylläpitää ihon kosteustasapainoa ja saa ihon voimaan paremmin, poistaen samalla epäpuhtauksia.

INCI

Himalajan ruususuola, saippuoitu luomu kookos-, luomu oliivi- ja luomu risiiniöljy, luomu aloe vera, vesi.

Sodium Chloride, luomu Sodium Cocoate, luomu Sodium Olivate, luomu Sodium Castorate, luomu Aloe barbadensis Leaf Juice, Aqua.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Naturette Suolasaippua 120 G”

Kerro myös kavereille!

Share on facebook
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

Muut ostivat myös