Sunscreen Mousse 10

EVY technology sunscreen mousse 10 on aurinkosuoja joka sopii niille , jotka harvemmin tai ei koskaan pala auringossa. Tuote sopii myös niille alueille kehosta jotka eivät juurikaan ole auringon valossa, tai jos tiedät ettet viivy auringossa pitkään. SPF 10 tarkoittaa että 1/10 UVB säteistä läpäisevät suojan, eli tuote suojaa 90% UVB säteistä. 150ml.

synteettinen

23,90

Varastossa

KÄYTTÖ

Levitä ennen aurinkoon menoa. Ravista ja käännä puullo niin että suutin on alaspäin, jotta ylimääräistä kaasua ei pääse poistumaan pullosta. Käden täydeltä vaahtoa on määrällisesti  tarpeeksi suojaamaan aikuisen kädenvarren. Työstä vaahto niin että siitä tulee nestemäisempi, jotta levittäminen helpottuisi. Levitä tasaisesti iholle. Odota muutama minuutti, niin että voide on kuivunut, ennen pukemista ja veteen menoa. Ei pitäisi tahmaa 10 minuutin jälkeen.

Pullosta riittää noin 10 kertaan, koko vartalon peittämiseen aikuisella. Varmista että tuotetta on riittävästi levitetty iholle, liian pieni määrä vaikuttaa selkeästi tuotteen suojakykyyn. Lisää säännöllisesti alueille jotka ovat auringon kosketuksessa ja vältä tuotteen joutumista silmiin.

INCI

Aqua. Propylene glycol. Ethylhexyl salicylate. Butane. Octocrylene. Butyl Methoxydibenzoylmethane. Palmitic acid. Propane. Stearic acid. VP / Hexadecene copolymer. Isobutane. Polysorbate 20. PVP. Triethanolamine. Glycerin. Dimethicone. Disodium EDTA. 150 ml.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Sunscreen Mousse 10”

Kerro myös kavereille!

Share on facebook
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

Muut ostivat myös