Sunscreen Mousse 20

EVY technologi sunscreen mousse 20 sopii hyvin heille jotka jo ovat hieman päivittyneitä tai eivät pala niin helposti auringossa. Tuotteen sisältämät silkki, kollageeni sekä E ja C vitamiinit, auttavat ihon uudistumista. SPF 20 estää 95% UVB säteistä.

synteettinen

23,90

Varastossa

KÄYTTÖ

Levitä ennen aurinkoon menoa. Ravista ja käännä puullo niin että suutin on alaspäin, jotta ylimääräistä kaasua ei pääse poistumaan pullosta. Käden täydeltä vaahtoa on määrällisesti  tarpeeksi suojaamaan aikuisen kädenvarren. Työstä vaahto niin että siitä tulee nestemäisempi, jotta levittäminen helpottuisi. Levitä tasaisesti iholle. Odota muutama minuutti, niin että voide on kuivunut, ennen pukemista ja veteen menoa. Ei pitäisi tahmaa 10 minuutin jälkeen.

Pullosta riittää noin 10 kertaan, koko vartalon peittämiseen aikuisella. Varmista että tuotetta on riittävästi levitetty iholle, liian pieni määrä vaikuttaa selkeästi tuotteen suojakykyyn. Lisää säännöllisesti alueille jotka ovat auringon kosketuksessa ja vältä tuotteen joutumista silmiin.

INCI

Aqua. Butane. Octocrylene. Propylene glycol. Palmitic acid. Diethylamino hydroxybenzoyl hexyl benzoate. Stearic acid. VP / Hexadecene copolymer. Isobutane. Butyl Methoxydibenzoylmethane. PVP. Polysorbate 20. Triethanolamine. Hydrolyzed silk. Bis-ethylhexyloxyphenol methoxyphenyl triazine. Hydrolyzed Collagen. Tocopheryl acetate. Sodium Ascorbyl Phosphate Glycerin. Dimethicone. Propane. 150 ml.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Sunscreen Mousse 20”

Kerro myös kavereille!

Share on facebook
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

Muut ostivat myös