Sunscreen Mousse 30 - For Kids

Evy Technology Sunscreen Mousse 30 for kids on herkimmällekin iholle tarkoitettu lasten aurinkosuoja. korkealla SPF 30 suojalla, joka ehkäisee noin 97%  UV säteistä. Ainutlaatuisen teknologiansa ansiosta, tuote suojaa ihoa ihottumalta sekä kloori- ja suolavedeltä, sekä on erittäin vedenkestävä. Suositellaan käytettäväksi yli 6kk täyttäneille.

UVA ja UVB suoja. Ei sisällä alkoholia, hajusteita, säilöntäaineita tai nanopertikkeleita. 150ml.

synteettinen

5.00 viidestä
(1 tuotearvio)

23,90

Varastossa

KÄYTTÖ

Levitä ennen aurinkoon menoa. Ravista ja käännä puullo niin että suutin alaspäin, jotta ylimääräistä kaasua ei pääse poistumaan pullosta. Käden täydeltä vaahtoa on määrällisesti  tarpeeksi suojaamaan aikuisen kädenvarren. Työstä vaahto niin että siitä tulee nestemäisempi, jotta levittäminen helpottuisi. Levitä tasaisesti iholle. Odota muutama minuutti, niin että voide on kuivunut, ennen pukemista ja veteen menoa. Ei pitäisi tahmaa 10 minuutin jälkeen.

Pullosta riittää noin 10 kertaan, koko vartalon peittämiseen aikuisella. Varmista että tuotetta on riittävästi levitetty iholle, liian pieni määrä vaikuttaa selkeästi tuotteen suojakykyyn. Lisää säännöllisesti alueille jotka ovat auringon kosketuksessa ja vältä tuotteen joutumista silmiin.

INCI

Aqua. Butane. Propylene glycol. Octocrylene. Palmitic acid. Diethylamino hydroxybenzoyl hexyl benzoate. Isobutane. VP / Hexadecene copolymer. Stearic acid. Butyl Methoxydibenzoylmethane. PVP. Triethanolamine. Polysorbate 20. Ethylhexyl Triazone. Dimethicone. Glycerin. Bis-ethylhexyloxyphenol methoxyphenyl triazine. Propane. Tocopherol. 150 ml.

1 arvio tuotteelle Sunscreen Mousse 30 – For Kids

  1. 5 viidestä

    Heidi Morelius

    Miellyttävä tuote kaiken kaikkiaan. Levittyy helåosti eikä tahmaa.

Lisää arvio

Kerro myös kavereille!

Share on facebook
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

Muut ostivat myös