Sunscreen Mousse 30

EVY technologi sunscreen mousse 30 on erittäin hyvä heille, jolla on hyvin herkkä tai vaalea iho. SPF 30 kannataa käyttää kasvoissa tai herkillä alueilla, kuten kaula ja olkapäät. EVY tuotteilla voit suojata itseäsi auringon aiheuttamalta ihon kuivumiselta ja vanhenemiselta, samanaikaisesti saaden hienon rusketuksen. Tuotteen sisältämät E ja C vitamiinit sekä silkki ja collageeni, jotka auttavat ihon korjaantumisen. Käytä aina vähintään SPF 30 lapsille ja nuorille. SPF 30 estää noin 97% UVB säteistä.

Ei sisällä säilöntäaineita tai hajusteita. 150ml.

synteettinen

23,90

Varastossa

KÄYTTÖ

Levitä ennen aurinkoon menoa. Ravista ja käännä puullo niin että suutin on alaspäin, jotta ylimääräistä kaasua ei pääse poistumaan pullosta. Käden täydeltä vaahtoa on määrällisesti  tarpeeksi suojaamaan aikuisen kädenvarren. Työstä vaahto niin että siitä tulee nestemäisempi, jotta levittäminen helpottuisi. Levitä tasaisesti iholle. Odota muutama minuutti, niin että voide on kuivunut, ennen pukemista ja veteen menoa. Ei pitäisi tahmaa 10 minuutin jälkeen.

Pullosta riittää noin 10 kertaan, koko vartalon peittämiseen aikuisella. Varmista että tuotetta on riittävästi levitetty iholle, liian pieni määrä vaikuttaa selkeästi tuotteen suojakykyyn. Lisää säännöllisesti alueille jotka ovat auringon kosketuksessa ja vältä tuotteen joutumista silmiin.

INCI

Aqua. Butane. Octocrylene. Propylene glycol. Palmitic acid. Diethylamino hydroxybenzoyl hexyl benzoate. Stearic acid. VP / Hexadecene copolymer. Isobutane. Butyl Methoxydibenzoylmethane. PVP. Polysorbate 20. Triethanolamine. Hydrolyzed silk. Bis-ethylhexyloxyphenol methoxyphenyl triazine. Hydrolyzed Collagen. Tocopheryl acetate. Sodium Ascorbyl Phosphate Glycerin. Dimethicone. Propane. 150 ml

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Sunscreen Mousse 30”

Kerro myös kavereille!

Share on facebook
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

Muut ostivat myös