Sunscreen Mousse 50. 100ml

Evy Sunscreen mousse 50 on erittäin hyvä aurinkosuoja niille joilla on hyvin herkkä iho, tai haluavat suoja tiettyjä alueita erityisen hyvin. SPF 50 suojaa ihoa 98% UV säteistä. Tuotteen E ja C vitamiinit sekä collageeni, edesauttavat ja korjaavat auringon aiheuttamia vaurioita. Kaikki Evy aurinkosuoja tuoteet sopivat kasvoille, sillä ne eivät tuki ihohuokosia. Tämä tuote on hieman pienemmässä pullossa, koska tämä vaahto on hyvin riittoisa. Ole varovainen puristaessasi suutinta, jottei vaahtoa tuli liikaa.

SPF 50 sopii niin aikuisille kuin lapsille jotka ovat yli 6kk. Ei sisällä säilöntäaineita tai hajusteita.

synteettinen

23,90

Varastossa

KÄYTTÖ

Levitä ennen aurinkoon menoa. Ravista ja käännä puullo niin että suutin alaspäin, jotta ylimääräistä kaasua ei pääse poistumaan pullosta. Käden täydeltä vaahtoa on määrällisesti  tarpeeksi suojaamaan aikuisen kädenvarren. Työstä vaahto niin että siitä tulee nestemäisempi, jotta levittäminen helpottuisi. Levitä tasaisesti iholle. Odota muutama minuutti, niin että voide on kuivunut, ennen pukemista ja veteen menoa. Ei pitäisi tahmaa 10 minuutin jälkeen.

Yhdestä pullosta riittää noin 7 kertaan, koko vartalon peittämiseen aikuisella. Varmista että tuotetta on riittävästi levitetty iholle, liian pieni määrä vaikuttaa selkeästi tuotteen suojakykyyn. Lisää säännöllisesti alueille jotka ovat auringon kosketuksessa ja vältä tuotteen joutumista silmiin.

INCI

Aqua. Butane. Octocrylene. Propylene glycol. Palmitic acid. Diethylamino hydroxybenzoyl hexyl benzoate. Butyl Methoxydibenzoylmethane. VP / Hexadecene copolymer. Stearic acid. Isobutane. Bis-ethylhexyloxyphenol methoxyphenyl triazine. PVP. Ethylhexyl Triazone. Polysorbate 20. Triethanolamine. Hydrolyzed silk. Hydrolyzed Collagen. Tocopheryl acetate. Sodium Ascorbyl Phosphate Glycerin. Dimethicone. Propane. 100 ml

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Sunscreen Mousse 50. 100ml”

Kerro myös kavereille!

Share on facebook
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

Muut ostivat myös