Urtekram

Urtekram on tuottanut puhtaita, luonnonmukaisia vartalon- ja hiustenhoitotuotteita jo 1970-luvulta lähtien. Jo alusta asti ovat olleet tietoisia siitä, että ne aineet, joilla hoidamme ihoamme, imeytyvät myös kehoomme. Ihan samalla tavalla kuin syömämme ruoka.

Siksi Urtekramin kosmetiikkatuotteet:
ovat Ecocert Greenlifen COSMOS ORGANIC -luomusertifioituja.
eivät sisällä hormonitoimintaa häiritseviä parabeeneja eivätkä synteettisiä säilöntäaineita.
on valmistettu kasviperäisistä raaka-aineista ja
eivät sisällä petrokemian tuotteita eli öljyteollisuuden sivutuotteita.
eivät ole eläinkokein testattuja.

Urtekram on valinnut tuotteille Ecocert Greenlifen COSMOS ORGANIC -sertifikaatin.
Ecocert Greenlife on yksi ehdottomasti suurimpia luomukosmetiikan laadunvalvontaorganisaatioita, ja sen asettamat vaatimukset ovat alan tiukimpia.

Aineosien puhtauden ja alkuperän valvontakriteerit:
Vähintään 20 % tuotteen kuiva-aineesta (eli kaikista aineosista paitsi vedestä, jota useimmissa kosmetiikkatuotteissa on runsaasti) tulee olla luomua.
Raaka-aine ei saa sisältää raskasmetalleja, PAH-yhdisteitä, pestisidejä, dioksiinejä, geenimuunneltuja organismeja eikä nitraatteja. Sen tulee olla yksinkertaisin prosessein valmistettua.
Vähintään 95 % aineosista tulee olla luonnollista alkuperää.
Vähintään 95 % tuotteen kasviperäisistä aineosista tulee olla luomua.

Kielletyt aineosat:
Synteettiset väriaineet, synteettiset hajuaineet, synteettiset antioksidantit ja pehmennysaineet, synteettiset öljyt ja rasva-aineet, öljyteollisuudesta peräisin olevat aineet, silikoni.

Ympäristösäännösten noudattamisen valvonta:
Tuotannon aiheuttamat päästöt on puhdistettava, jätteet lajiteltava ja voimakkaiden kotitalouskemikaalien käyttö on kielletty.
Eläinkokeet ovat kiellettyjä.
Tuotepakkaukset eivät saa olla saastuneita, ja niiden on oltava kierrätettäviä (PVC-muovi, PS-muovi ja monikerrosmuovi ovat kiellettyjä).

Tuote lisätty koriin.
0 nimikettä - 0,00